Gratis frakt på beställningar över 899 kr

HANDLA NU

Villkor och Bestämmelser

Dippi Kundtjänst

ar du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på support@dippi.se Vi finns här för att hjälpa till och ser fram emot att höra från dig!

Översikt

Denna webbplats drivs av Dippi. Termerna "vi", "oss" och "vår" hänvisar överallt på denna webbplats till Dippi. Genom att besöka och handla på denna webbplats godkänner du våra användarvillkor, som kan ändras utan förvarning. Om du inte godkänner dessa villkor, bör du omedelbart upphöra med att använda webbplatsen. Webbplatsen och dess innehåll ägs av Dippi och är avsedda för personligt, icke-kommersiellt bruk.
Du går med på att inte hålla Dippi ansvarigt för förluster eller skador som uppstår från din användning av webbplatsen eller dess tjänster, eller genom någon annan person som använder ditt konto.

Produktanvändning

Informationen på denna webbplats ersätter inte medicinsk rådgivning. Vi rekommenderar att du konsulterar en medicinsk expert innan du använder våra produkter. Om du upplever medicinska problem eller en akut hälsosituation när du använder någon av våra produkter, bör du omedelbart söka medicinsk hjälp genom att ringa nödnumret 112. Använd produkterna enligt de anvisningar som finns på produktsidan och på förpackningen. Resultaten från användning av våra produkter kan variera mellan olika individer, och vi kan inte garantera specifika resultat.

Ansvarsfriskrivning

Genom att använda vår webbplats tar du på dig all risk, inklusive risken för skador från virus eller skadliga program. Dippi ansvarar inte för säkerheten i ditt konto eller för aktiviteter som utförs genom ditt konto. Dippi friskriver sig från allt ansvar för skador eller förluster som kan uppstå från användning eller felaktig användning av produkterna. Om problem uppstår, är Dippis maximala ansvar begränsat till värdet på den köpta produkten.

Leverans

Dippi är inte ansvarigt för förseningar eller misslyckanden i leverans som beror på omständigheter utanför vår kontroll, som naturkatastrofer eller pandemier. Vid sådana händelser kommer vi att anstränga oss för att leverera produkterna så snart det är möjligt.

Förlorade Paket

Dippi tar inget ansvar för förlorade eller ej uthämtade paket. Du är ansvarig för att använda spårningsnumret för att övervaka leveransen av ditt paket. Om en beställning returneras på grund av felaktig adressinformation är det kundens ansvar att täcka kostnaden för ny leverans.

Obehörig Användning

Du får inte använda webbplatsen för olagliga eller obehöriga ändamål. Alla försök att skada, inaktivera eller få obehörig åtkomst till webbplatsen är strängt förbjudna. Du åtar dig att ersätta Dippi för eventuella förluster eller skador som uppstår genom sådan obehörig användning.

Återbetalningar & Returpolicy

Produkter som returneras inom 30 dagar från leveransdatumet är berättigade till återbetalning eller utbyte, där kunden ansvarar för returkostnaderna. Returer efter 30 dagar accepteras inte.

Integritet

Dippi värnar om din integritet och skyddar din personliga information. Vi säljer inte din information till tredje part. Betalningsinformation krypteras och hanteras av en extern betalningsgateway. Observera att vi inte ansvarar för innehåll eller säkerhet på länkade externa webbplatser. Som medlem kan du välja att avregistrera dig från våra e-postuppdateringar när som helst.