Gratis frakt på beställningar över 899 kr

HANDLA NU

Äkta Kundomdömen. Äkta Recensioner.

Kits

Enkelt och professionellt utseende. Enkla instruktioner att följa och vackra resultat redan första försöket!

@Oxana

Kits

Älskar det!! Älskar presentationen, färgerna och att det inte finns någon lukt. Jag har gjort min första manikyr och ser fram emot att göra nästa!

@Kirsty

Kits

Enkel applicering med starkt resultat. Instruktionerna var lätta att följa. Det tar några försök att få en perfekt teknik. Det är mycket starkare än gel lack och kräver ingen UV-ljus.

@Jenny

Kits

Försökte hitta ett snällare alternativ till gel och akryl. Eftersom jag har utbildning i akryl har jag en förståelse för hur man förbereder en nagel osv., men broschyren med kitet är så väl sammanställd. Jag är så nöjd med det slutliga resultatet.

@Sunni

Kits

Köp detta kit, du kommer inte att ångra dig! Jag var skeptisk till att köpa ett hemma-nagelkit eftersom jag inte hade gjort det tidigare, trodde inte att jag kunde få samma resultat som att gå till en nagelsalong och jag är inte den mest kreativa personen. Men dippi är helt fantastiskt!

@Lindsay

Kits

Det här kitet är perfekt! Jag älskar att du kan välja dina färger och att du har allt du behöver i en enda låda.

@Lucy

Kits

Fantastiskt enkelt kit. Mitt första försök blev vackert. Guiden var mycket väl förklarad. Jag älskar den här produkten och kommer att köpa fler färger.

@Lisa

Kits

Så enkelt! "Shine" gör det superblankt, kan hantera stor slitage och påfrestning.

@Serina

Kits

Fantastiskt produkt och fantastisk kundservice! Mycket lätt att använda, enkla instruktioner att följa. Älskar min dipp-upplevelse!

@Sophit

Kits

Mycket bättre än gel och akryl. Jag är så glad att jag bytte till dippi från gel och akryl. Jag älskar hur enkelt det är att använda, de är så hållbara och håller för evigt.

@Megan

Kits

Jag älskar verkligen den här kitet! Färgerna är fantastiska och det är förvånansvärt enklare än du tror att göra det själv (ja, även när du doppar din dominerande hand med den icke-dominanta handen). Jag har använt det 3 gånger nu och jag kan redan märka förbättringen i mina färdigheter! Jag kan se att det här kommer att bli väldigt beroendeframkallande!

@Kiera

Kits

Älskar det! Salongkvalitet naglar hemma. Enkelt att applicera (även för en skakig person som mig)

@Lauren

Kits

Vilken produkt! Jag har alltid velat få mina naglar fixade för att känna mig lite "glamorös", men att gå till en salong var för krångligt och jag hade inte tid med två barn, och dessutom är priserna numera helt absurda. Den här produkten är så enkel att använda, självklart behöver jag lite övning för att få det jämnare, men över tid är jag säker på att jag kommer klara det. Jag har redan rekommenderat detta till vänner och familj som har hakat på.

@Courtney

Kits

Jag är glad att jag gjorde köpet. Läs instruktionerna, läs dem igen och läs dem när du går igenom processen. Med så många steg är det lätt i början att göra ett misstag som kan innebära att du inte får det resultat du förväntar dig. Var inte rädd att fila ytan jämn innan du applicerar det andra "Set"-lagret. Lita på processen, den är inte klar förrän du har applicerat 2 lager av "Shine. Jag är inte van vid manikyrade naglar så jag är ganska hård med dem (trädgårdsarbete, städning).

@Stephanie

Kits

Besatt av den här produkten!! Mycket lätt att använda, även för någon som vanligtvis inte gör sina egna naglar! Det färdiga resultatet blev sååå bra för första gången!!! Ju mer övning desto bättre kommer jag att bli! Rekommenderas definitivt 😍

@Taylor-Jayne

Kits

Fantastisk produkt! Jag är så glad med startpaketet! Instruktionerna var så enkla att följa och färgerna jag fick är jag så nöjd med! Rekommenderar till alla mina vänner!

@Rachael

Kits

OMVÄND - Jag kommer aldrig att betala för nagelsalongen IGEN. Jag köpte Salongsperfekt Kit, skeptisk till om det skulle vara lika enkelt som annonserna visar samtidigt som jag uppnår en professionell finish. Det är enkelt och jag är ÖVERTYGAD. Det levererades snabbt och väl förpackat. Det kom med en tydlig och lätt-att-följa instruktionsbok. Eventuella problem jag hade med min applicering täcktes i bokens baksida. Borttagningen var enkel. Mina naglar ser fantastiska ut och har inte samma skador som jag har upplevt på en salong. Ingen borr krävs. Jag har beställt fler färger för att lägga till min samling. Detta system är bombsäkert.

@Stacey

Kits

Det här är mitt andra försök med dippi och jag önskar att jag hade köpt systemet tidigare. Jag brukar kladda ner när jag målar mina naglar eftersom jag är lite skakig, men jag tror att dippi är mycket förlåtande, även när man använder mörka färger! Jag har gjort seten på mina naturliga naglar båda gångerna och applicerat lösnaglar på mina pekfingrar eftersom de är mycket kortare än mina andra naglar. Mitt första försök höll i två veckor innan det började flagna och lossna! Jag var förvånad över att se att mina naglar var starka och friska under. Om du köper rekommenderar jag att du väljer det klara pulvret eftersom det har många användningsområden!

@Teresita

Kits

Älskar att använda den här produkten. Det har tagit mig några försök att få rätt tjocklek på vätskan och de ser fantastiska ut. Har inte stött på några problem hittills. Oljan är bra att använda efter att du har tagit bort produkten för att återställa eventuell torrhet. De går lättare att ta bort än att använda gellack, vilket är mycket uppskattat.

@Hannah

Kits

Fantastiska resultat även för oerfarna. Verkligen nöjd med resultaten. Jag gjorde så många misstag med mitt första försök, men förvånansvärt ser de fortfarande ganska bra ut! Jag köpte kitet efter att ha sett så många annonser på Instagram. Kitet levereras med detaljerade instruktioner. Jag applicerade för mycket Build här och där och la inte på lagret så bra, min Shine-borste blev också hård eftersom jag inte väntade på att Set skulle torka ordentligt. Ser fram emot att bli bättre, men även med mina mycket amatörmässiga färdigheter är jag fortfarande ganska nöjd!

@Asha

Kits

Superenkelt att använda, professionellt resultat. Jag blev överhuvudtaget inte förvånad över hur lätt det är att använda! Mina naglar ser fantastiska ut, jag kan knappt vänta med att göra dem igen och det har bara gått en vecka!! Fantastisk produkt, tack!!

@Janine

Kits

Räddningen för min allergi mot gellack!! Jag tog mod till mig och köpte ett kit eftersom min allergi mot gellack nu är officiell, och när jag hade mitt första försök var jag fortfarande lite orolig att jag skulle få allergiska reaktioner igen. Men, LYCKAN!!! Jag är bara så kär i det och måste verkligen hålla mig från att köpa varje tillgänglig färg nu.

@Amy

Kits

Aldrig mer tillbaka till salongen igen! Det här är precis vad jag ville ha från en hemma-kit. Jag har bara gjort mina naglar en gång med det här, men det har gått två veckor och mina naglar är fortfarande perfekta - det är lätt att använda och jag älskar att man inte behöver en lampa för att avsluta dem. Kommer definitivt att använda detta som mitt nya nagelkit framöver.

@Laura

Kits

Så glad att jag vågade. Jag hade aldrig haft en salongsmanikyr tidigare och hade bara använt nagellack hemma, så jag visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig. Så glad att jag vågade, jag älskar mina nya naglar, de känns skyddade och kan växa ut nu under manikyren. Jag är 4 dagar in och de ser lika bra ut som dag ett! Nöjd kund.

@Caroline

Kits

Helt omvänd! Allt med det här kitet är fantastiskt, från början till slut! Fantastiska färger, enkelt att använda systemet och instruktionerna, otroligt långvariga resultat och priset är otroligt! Adjö salonger, kommer inte sakna er.

@Tabitha

Kits

Kommer aldrig att se tillbaka. Så imponerad!! Jag kommer aldrig gå till en salong igen.

@Jessica

Kits

Jag bär för närvarande Lace och har 15 andra färger redo. Jag gjorde min systers naglar förra veckan och de håller fortfarande bra. Jag använde bara klart lack över de fyrkantiga topparna på grund av hennes arbete. Överlag tycker jag att produkterna är fantastiska och jag är så glad att vara med på den här trenden! Kommer att beställa ännu fler produkter nästa lönedag!!!

@Kirsty

Färger

Product: Conspiracy

En underbar, djärv blå färg antingen på egen hand eller i kombination med andra färger. En av mina favoritmanikyrer!

@Heidi

Färger

Att stöta på Dippi har förändrat mitt manikyrgame helt och hållet! Det som först drog mig till dem var deras veganska och djurvänliga värderingar, men det som fick mig att fortsätta komma tillbaka var deras uppfriskande och utöver det vanliga kundservice. Från det ögonblick jag kontaktade dem kände jag mig som en uppskattad kund. För att inte tala om deras "inga-nasties" formula som fungerar som magi på mina naglar. Mina manikyrer håller längre och mina naturliga naglar har aldrig sett friskare ut.

@Chanelle

Färger

Jag bestämde mig nyligen för att prova att göra mina naglar hemma, och det var då jag upptäckte Dippi. Jämfört med mina tidigare erfarenheter var Dippi en game-changer. Det varade längre än något annat nagellack jag har provat hemma. Inga fler avskalade naglar efter bara några dagar! Dessutom inkluderar deras kit allt jag behöver, vilket gör hela processen så mycket enklare och roligare.

@Edwina

Färger

Otroligt! Jag är KÄR! En perfekt krämig pastellnude rosa, skimret är så magiskt. Det är rent, det känns sexigt och kommer att passa till allt! Jag kan inte få nog av Dippi. Och bättre kundservice än vad du hittar någon annanstans!!!

@Bonnie

Kits

Gamechanger för denna upptagna mamma!! Super nöjd med Dippi!! Jag njöt av det goda livet att få salongmanikyrer /pedikyrer i årtionden... men sedan blev jag mamma och tiden finns inte längre (åtminstone inte under salongstimmar!!) så har jag letat efter något jag kan göra hemma på min egen tid utan att offra salongkvalitetsresultat. Jag har precis gjort min andra hemma-dipp och är mycket nöjd med produkterna och resultaten, och även om jag var nöjd med mitt första försök, skulle jag säga att jag förbättrade mig ännu mer den här gången!!

@Sarah

Kits

Enklaste produkten att använda. Jag har aldrig använt något liknande förut men det här är så superenkelt att det har fått mig att börja en nagelteknikkurs!! Jag är så nöjd med mina naglar att jag visar alla och jag gör allas naglar 💅 tack!!

@Ruby

Kits

Nagelsalong i en låda. Prata om en nagelsalong i en låda! Jag kunde inte vara gladare med de här produkterna. Jag älskar att kunna spara pengar och göra mina naglar i bekvämligheten av mitt eget hem.

@Mima

Färger

Product: Peachy

Första gången jag använder dippulver och Dippi. Så imponerad! Färgen var lite blekare än de officiella handfotona, men mycket lik andra recensionsfoton.

@Karen

Kits

Game changer! Detta är en absolut game changer. Jag har provat allt, från akryl till BIAB, men jag kunde aldrig få de resultat jag ville ha. Dippi är så enkelt och roligt att applicera, även för någon som har noll talang och tålamod när det gäller att göra sina naglar. Det är inte en överdrift när jag säger att mina naglar ser ut som om jag hade dem gjorda på en salong, och jag älskar hur länge min mani varar.

@Małgorzata

Kits

Dippi KOMMER INTE att göra dig besviken! Jag fullkomligt älskar det! Det är superenkelt och det ser bra ut! Jag kommer aldrig tillbaka till att spendera $$$ på ett nytt set på överprissatta salonger. Glamrdip är min nya 'GO-TO'. Jag skulle definitivt rekommendera denna produkt! 10/10 erfarenhet

@Georgina

Färger

Superfin blek lila färg, en av mina favoriter. Mycket finare än jag förväntat mig. Längtar efter att bära den på sommaren när jag är solbränd!

@Eloise

Färger

En sådan fantastisk färg som fångar ögat, min vän på jobbet märkte den direkt och frågade vilken produkt jag bar. Älskar Dippi äntligen har jag hittat en produkt som skyddar mina naglar och håller sig fräsch som en ny manikyr, kan inte vänta med att prova mina andra färger!

@Michele

Färger

Denna färg är härlig och rik. En fantastisk höstfärg.

@Hannah

Färger

Färgen är så söt och feminin. Jag använde denna färg vid mitt första försök med Salongsperfekt Dippi Kit, och de ser perfekta ut. Denna färg skulle se fantastisk ut som en fransk tipp-manikyr också.

@Pascale

Färger

Har absolut levt upp till hypen! Helt fantastisk färg. Så glittrande, skimrande och underbar blå ton. Första gången jag använder den här produkten och det kunde inte vara enklare. Så nöjd med allt :-)

@Laelle

Färger

Underbar färg och en av mina favoriter! Jag brukar inte ha grönt på mina naglar, men det här är en vacker mörkgrön färg, perfekt för vintermånaderna!

@Lillian

Färger

Product: Awakening

Vacker färg. Lite djupare och rosa än den ser ut på produktbilderna. För mig ser det ut som en riktig sockervaddrosa. Tillräckligt diskret för att bära på kontoret. Älskar den.

@Aleksia

Färger

Product: Clear

Vackert. Älskar det klara, kommer att behöva beställa mer. Önskar att det kom i en större burk. Det är verkligen trevligt bara för att göra en enkel manikyr. Ser verkligen naturligt ut.

@Brydie

Färger

Älskar denna färg. Underbar färg, en av mina favoriter.

@Sarah

Färger

Product: Mystique

Bästa DIY-nagelkitet. Älskar verkligen Dippi-kitet. Rekommenderar starkt att investera i det. Det kommer att förändra ditt manikyrgame. Högkvalitativa produkter.

@Melody

Färger

Jag älskar Dippi. Att använda produkten hindrar mig från att bita på naglarna och förhindrar att naglarna skadas när jag diskar och gör vardagliga aktiviteter. Den här färgen är mer persikoröd än jag hade förväntat mig, men fortfarande fin.

@Jocelyn

Färger

Fantastisk färg, så hållbar! Den här färgen passar perfekt till min hudton, och den har hållit längre än något vanligt nagellack jag någonsin har använt. Min manikyr ser fortfarande fantastisk ut efter 11 dagar! Jag är så nöjd!

@Averil

Färger

En vacker höstfärg! Det är en mycket underbar färg!! Så trendig för denna höst och vinter! Jag älskar kvaliteten och hur enkelt det är att använda den!! 100% rekommenderad!!

@Holly

Färger

Jag är så glad, kitet var väldigt enkelt att använda! Den mjuka, blekrosa nyansen likt en 'polkagris' är elegant och neutral, perfekt för en klassisk look.

@Hayat

Färger

Fantastiskt. Jag gjorde precis mitt första set med färgen Flower Child, och jag måste säga att jag aldrig kommer att gå till en salong igen! Dippi-produkterna är fantastiska och av hög kvalitet!

@Casey

Färger

Product: Pillow Talk

Älskar dippis salongsperfekta kit eftersom det inte ger mig en reaktion, i och med att jag har utvecklat en allergi mot traditionella gel/akrylsystem. Jag lyckades få till en ganska fin fransk tipp på mitt första försök, men var inte nöjd med det neutrala jag hade så blandade Good Morning med Persuasion för att värma upp det lite. Jag hade tidigare försökt en fransk tipp med Milky Way men föredrar resultaten med Pillow Talk.

@Heather

Färger

Product: Moon Magic

Dippi... Superenkelt. Utmärkta resultat speciellt för min första gång. Älskar, Älskar, Älskar. Dippi så enkelt att använda. Super snabb torktid. Älskar Moon Magic med lite glitter som jag redan hade. Fungerade perfekt. Älskar min nya nagelrutin.

@Tracy

Färger

Galet vacker. Den blir inte för ojämn, vilket är perfekt för glittriga naglar, och bilderna gör verkligen inte den här färgen rättvisa. Definitivt ett måste om du älskar glittriga naglar.

@Sophie

Färger

Spring, gå inte, till kassan. Jag vet inte ens vad jag kan säga om Illusion som ens skulle komma i närheten av att förklara hur underbar den är. Köp den bara. Nu. KÖR KÖR KÖR!!!

@Amy

Kits

Enkelt och professionellt utseende. Enkla instruktioner att följa och vackra resultat redan första försöket!

@Oxana

Kits

Älskar det!! Älskar presentationen, färgerna och att det inte finns någon lukt. Jag har gjort min första manikyr och ser fram emot att göra nästa!

@Kirsty

Kits

Enkel applicering med starkt resultat. Instruktionerna var lätta att följa. Det tar några försök att få en perfekt teknik. Det är mycket starkare än gel lack och kräver ingen UV-ljus.

@Jenny

Kits

Försökte hitta ett snällare alternativ till gel och akryl. Eftersom jag har utbildning i akryl har jag en förståelse för hur man förbereder en nagel osv., men broschyren med kitet är så väl sammanställd. Jag är så nöjd med det slutliga resultatet.

@Sunni

Kits

Köp detta kit, du kommer inte att ångra dig! Jag var skeptisk till att köpa ett hemma-nagelkit eftersom jag inte hade gjort det tidigare, trodde inte att jag kunde få samma resultat som att gå till en nagelsalong och jag är inte den mest kreativa personen. Men dippi är helt fantastiskt!

@Lindsay

Kits

Det här kitet är perfekt! Jag älskar att du kan välja dina färger och att du har allt du behöver i en enda låda.

@Lucy

Kits

Fantastiskt enkelt kit. Mitt första försök blev vackert. Guiden var mycket väl förklarad. Jag älskar den här produkten och kommer att köpa fler färger.

@Lisa

Kits

Så enkelt! "Shine" gör det superblankt, kan hantera stor slitage och påfrestning.

@Serina

Kits

Fantastiskt produkt och fantastisk kundservice! Mycket lätt att använda, enkla instruktioner att följa. Älskar min dipp-upplevelse!

@Sophit

Kits

Mycket bättre än gel och akryl. Jag är så glad att jag bytte till dippi från gel och akryl. Jag älskar hur enkelt det är att använda, de är så hållbara och håller för evigt.

@Megan

Kits

Jag älskar verkligen den här kitet! Färgerna är fantastiska och det är förvånansvärt enklare än du tror att göra det själv (ja, även när du doppar din dominerande hand med den icke-dominanta handen). Jag har använt det 3 gånger nu och jag kan redan märka förbättringen i mina färdigheter! Jag kan se att det här kommer att bli väldigt beroendeframkallande!

@Kiera

Kits

Älskar det! Salongkvalitet naglar hemma. Enkelt att applicera (även för en skakig person som mig)

@Lauren

Kits

Vilken produkt! Jag har alltid velat få mina naglar fixade för att känna mig lite "glamorös", men att gå till en salong var för krångligt och jag hade inte tid med två barn, och dessutom är priserna numera helt absurda. Den här produkten är så enkel att använda, självklart behöver jag lite övning för att få det jämnare, men över tid är jag säker på att jag kommer klara det. Jag har redan rekommenderat detta till vänner och familj som har hakat på.

@Courtney

Kits

Jag är glad att jag gjorde köpet. Läs instruktionerna, läs dem igen och läs dem när du går igenom processen. Med så många steg är det lätt i början att göra ett misstag som kan innebära att du inte får det resultat du förväntar dig. Var inte rädd att fila ytan jämn innan du applicerar det andra "Set"-lagret. Lita på processen, den är inte klar förrän du har applicerat 2 lager av "Shine. Jag är inte van vid manikyrade naglar så jag är ganska hård med dem (trädgårdsarbete, städning).

@Stephanie

Kits

Besatt av den här produkten!! Mycket lätt att använda, även för någon som vanligtvis inte gör sina egna naglar! Det färdiga resultatet blev sååå bra för första gången!!! Ju mer övning desto bättre kommer jag att bli! Rekommenderas definitivt 😍

@Taylor-Jayne

Kits

Fantastisk produkt! Jag är så glad med startpaketet! Instruktionerna var så enkla att följa och färgerna jag fick är jag så nöjd med! Rekommenderar till alla mina vänner!

@Rachael

Kits

OMVÄND - Jag kommer aldrig att betala för nagelsalongen IGEN. Jag köpte Salongsperfekt Kit, skeptisk till om det skulle vara lika enkelt som annonserna visar samtidigt som jag uppnår en professionell finish. Det är enkelt och jag är ÖVERTYGAD. Det levererades snabbt och väl förpackat. Det kom med en tydlig och lätt-att-följa instruktionsbok. Eventuella problem jag hade med min applicering täcktes i bokens baksida. Borttagningen var enkel. Mina naglar ser fantastiska ut och har inte samma skador som jag har upplevt på en salong. Ingen borr krävs. Jag har beställt fler färger för att lägga till min samling. Detta system är bombsäkert.

@Stacey

Kits

Det här är mitt andra försök med dippi och jag önskar att jag hade köpt systemet tidigare. Jag brukar kladda ner när jag målar mina naglar eftersom jag är lite skakig, men jag tror att dippi är mycket förlåtande, även när man använder mörka färger! Jag har gjort seten på mina naturliga naglar båda gångerna och applicerat lösnaglar på mina pekfingrar eftersom de är mycket kortare än mina andra naglar. Mitt första försök höll i två veckor innan det började flagna och lossna! Jag var förvånad över att se att mina naglar var starka och friska under. Om du köper rekommenderar jag att du väljer det klara pulvret eftersom det har många användningsområden!

@Teresita

Kits

Älskar att använda den här produkten. Det har tagit mig några försök att få rätt tjocklek på vätskan och de ser fantastiska ut. Har inte stött på några problem hittills. Oljan är bra att använda efter att du har tagit bort produkten för att återställa eventuell torrhet. De går lättare att ta bort än att använda gellack, vilket är mycket uppskattat.

@Hannah

Kits

Fantastiska resultat även för oerfarna. Verkligen nöjd med resultaten. Jag gjorde så många misstag med mitt första försök, men förvånansvärt ser de fortfarande ganska bra ut! Jag köpte kitet efter att ha sett så många annonser på Instagram. Kitet levereras med detaljerade instruktioner. Jag applicerade för mycket Build här och där och la inte på lagret så bra, min Shine-borste blev också hård eftersom jag inte väntade på att Set skulle torka ordentligt. Ser fram emot att bli bättre, men även med mina mycket amatörmässiga färdigheter är jag fortfarande ganska nöjd!

@Asha

Kits

Superenkelt att använda, professionellt resultat. Jag blev överhuvudtaget inte förvånad över hur lätt det är att använda! Mina naglar ser fantastiska ut, jag kan knappt vänta med att göra dem igen och det har bara gått en vecka!! Fantastisk produkt, tack!!

@Janine

Kits

Räddningen för min allergi mot gellack!! Jag tog mod till mig och köpte ett kit eftersom min allergi mot gellack nu är officiell, och när jag hade mitt första försök var jag fortfarande lite orolig att jag skulle få allergiska reaktioner igen. Men, LYCKAN!!! Jag är bara så kär i det och måste verkligen hålla mig från att köpa varje tillgänglig färg nu.

@Amy

Kits

Aldrig mer tillbaka till salongen igen! Det här är precis vad jag ville ha från en hemma-kit. Jag har bara gjort mina naglar en gång med det här, men det har gått två veckor och mina naglar är fortfarande perfekta - det är lätt att använda och jag älskar att man inte behöver en lampa för att avsluta dem. Kommer definitivt att använda detta som mitt nya nagelkit framöver.

@Laura

Kits

Så glad att jag vågade. Jag hade aldrig haft en salongsmanikyr tidigare och hade bara använt nagellack hemma, så jag visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig. Så glad att jag vågade, jag älskar mina nya naglar, de känns skyddade och kan växa ut nu under manikyren. Jag är 4 dagar in och de ser lika bra ut som dag ett! Nöjd kund.

@Caroline

Kits

Helt omvänd! Allt med det här kitet är fantastiskt, från början till slut! Fantastiska färger, enkelt att använda systemet och instruktionerna, otroligt långvariga resultat och priset är otroligt! Adjö salonger, kommer inte sakna er.

@Tabitha

Kits

Kommer aldrig att se tillbaka. Så imponerad!! Jag kommer aldrig gå till en salong igen.

@Jessica

Kits

Jag bär för närvarande Lace och har 15 andra färger redo. Jag gjorde min systers naglar förra veckan och de håller fortfarande bra. Jag använde bara klart lack över de fyrkantiga topparna på grund av hennes arbete. Överlag tycker jag att produkterna är fantastiska och jag är så glad att vara med på den här trenden! Kommer att beställa ännu fler produkter nästa lönedag!!!

@Kirsty

Kits

Gamechanger för denna upptagna mamma!! Super nöjd med Dippi!! Jag njöt av det goda livet att få salongmanikyrer /pedikyrer i årtionden... men sedan blev jag mamma och tiden finns inte längre (åtminstone inte under salongstimmar!!) så har jag letat efter något jag kan göra hemma på min egen tid utan att offra salongkvalitetsresultat. Jag har precis gjort min andra hemma-dipp och är mycket nöjd med produkterna och resultaten, och även om jag var nöjd med mitt första försök, skulle jag säga att jag förbättrade mig ännu mer den här gången!!

@Sarah

Kits

Enklaste produkten att använda. Jag har aldrig använt något liknande förut men det här är så superenkelt att det har fått mig att börja en nagelteknikkurs!! Jag är så nöjd med mina naglar att jag visar alla och jag gör allas naglar 💅 tack!!

@Ruby

Kits

Nagelsalong i en låda. Prata om en nagelsalong i en låda! Jag kunde inte vara gladare med de här produkterna. Jag älskar att kunna spara pengar och göra mina naglar i bekvämligheten av mitt eget hem.

@Mima

Kits

Game changer! Detta är en absolut game changer. Jag har provat allt, från akryl till BIAB, men jag kunde aldrig få de resultat jag ville ha. Dippi är så enkelt och roligt att applicera, även för någon som har noll talang och tålamod när det gäller att göra sina naglar. Det är inte en överdrift när jag säger att mina naglar ser ut som om jag hade dem gjorda på en salong, och jag älskar hur länge min mani varar.

@Małgorzata

Kits

Dippi KOMMER INTE att göra dig besviken! Jag fullkomligt älskar det! Det är superenkelt och det ser bra ut! Jag kommer aldrig tillbaka till att spendera $$$ på ett nytt set på överprissatta salonger. Glamrdip är min nya 'GO-TO'. Jag skulle definitivt rekommendera denna produkt! 10/10 erfarenhet

@Georgina

Färger

Product: Conspiracy

En underbar, djärv blå färg antingen på egen hand eller i kombination med andra färger. En av mina favoritmanikyrer!

@Heidi

Färger

Att stöta på Dippi har förändrat mitt manikyrgame helt och hållet! Det som först drog mig till dem var deras veganska och djurvänliga värderingar, men det som fick mig att fortsätta komma tillbaka var deras uppfriskande och utöver det vanliga kundservice. Från det ögonblick jag kontaktade dem kände jag mig som en uppskattad kund. För att inte tala om deras "inga-nasties" formula som fungerar som magi på mina naglar. Mina manikyrer håller längre och mina naturliga naglar har aldrig sett friskare ut.

@Chanelle

Färger

Jag bestämde mig nyligen för att prova att göra mina naglar hemma, och det var då jag upptäckte Dippi. Jämfört med mina tidigare erfarenheter var Dippi en game-changer. Det varade längre än något annat nagellack jag har provat hemma. Inga fler avskalade naglar efter bara några dagar! Dessutom inkluderar deras kit allt jag behöver, vilket gör hela processen så mycket enklare och roligare.

@Edwina

Färger

Otroligt! Jag är KÄR! En perfekt krämig pastellnude rosa, skimret är så magiskt. Det är rent, det känns sexigt och kommer att passa till allt! Jag kan inte få nog av Dippi. Och bättre kundservice än vad du hittar någon annanstans!!!

@Bonnie

Färger

Product: Peachy

Första gången jag använder dippulver och Dippi. Så imponerad! Färgen var lite blekare än de officiella handfotona, men mycket lik andra recensionsfoton.

@Karen

Färger

Superfin blek lila färg, en av mina favoriter. Mycket finare än jag förväntat mig. Längtar efter att bära den på sommaren när jag är solbränd!

@Eloise

Färger

En sådan fantastisk färg som fångar ögat, min vän på jobbet märkte den direkt och frågade vilken produkt jag bar. Älskar Dippi äntligen har jag hittat en produkt som skyddar mina naglar och håller sig fräsch som en ny manikyr, kan inte vänta med att prova mina andra färger!

@Michele

Färger

Denna färg är härlig och rik. En fantastisk höstfärg.

@Hannah

Färger

Färgen är så söt och feminin. Jag använde denna färg vid mitt första försök med Salongsperfekt Dippi Kit, och de ser perfekta ut. Denna färg skulle se fantastisk ut som en fransk tipp-manikyr också.

@Pascale

Färger

Har absolut levt upp till hypen! Helt fantastisk färg. Så glittrande, skimrande och underbar blå ton. Första gången jag använder den här produkten och det kunde inte vara enklare. Så nöjd med allt :-)

@Laelle

Färger

Underbar färg och en av mina favoriter! Jag brukar inte ha grönt på mina naglar, men det här är en vacker mörkgrön färg, perfekt för vintermånaderna!

@Lillian

Färger

Product: Awakening

Vacker färg. Lite djupare och rosa än den ser ut på produktbilderna. För mig ser det ut som en riktig sockervaddrosa. Tillräckligt diskret för att bära på kontoret. Älskar den.

@Aleksia

Färger

Product: Clear

Vackert. Älskar det klara, kommer att behöva beställa mer. Önskar att det kom i en större burk. Det är verkligen trevligt bara för att göra en enkel manikyr. Ser verkligen naturligt ut.

@Brydie

Färger

Älskar denna färg. Underbar färg, en av mina favoriter.

@Sarah

Färger

Product: Mystique

Bästa DIY-nagelkitet. Älskar verkligen Dippi-kitet. Rekommenderar starkt att investera i det. Det kommer att förändra ditt manikyrgame. Högkvalitativa produkter.

@Melody

Färger

Jag älskar Dippi. Att använda produkten hindrar mig från att bita på naglarna och förhindrar att naglarna skadas när jag diskar och gör vardagliga aktiviteter. Den här färgen är mer persikoröd än jag hade förväntat mig, men fortfarande fin.

@Jocelyn

Färger

Fantastisk färg, så hållbar! Den här färgen passar perfekt till min hudton, och den har hållit längre än något vanligt nagellack jag någonsin har använt. Min manikyr ser fortfarande fantastisk ut efter 11 dagar! Jag är så nöjd!

@Averil

Färger

En vacker höstfärg! Det är en mycket underbar färg!! Så trendig för denna höst och vinter! Jag älskar kvaliteten och hur enkelt det är att använda den!! 100% rekommenderad!!

@Holly

Färger

Jag är så glad, kitet var väldigt enkelt att använda! Den mjuka, blekrosa nyansen likt en 'polkagris' är elegant och neutral, perfekt för en klassisk look.

@Hayat

Färger

Fantastiskt. Jag gjorde precis mitt första set med färgen Flower Child, och jag måste säga att jag aldrig kommer att gå till en salong igen! Dippi-produkterna är fantastiska och av hög kvalitet!

@Casey

Färger

Product: Pillow Talk

Älskar dippis salongsperfekta kit eftersom det inte ger mig en reaktion, i och med att jag har utvecklat en allergi mot traditionella gel/akrylsystem. Jag lyckades få till en ganska fin fransk tipp på mitt första försök, men var inte nöjd med det neutrala jag hade så blandade Good Morning med Persuasion för att värma upp det lite. Jag hade tidigare försökt en fransk tipp med Milky Way men föredrar resultaten med Pillow Talk.

@Heather

Färger

Product: Moon Magic

Dippi... Superenkelt. Utmärkta resultat speciellt för min första gång. Älskar, Älskar, Älskar. Dippi så enkelt att använda. Super snabb torktid. Älskar Moon Magic med lite glitter som jag redan hade. Fungerade perfekt. Älskar min nya nagelrutin.

@Tracy

Färger

Galet vacker. Den blir inte för ojämn, vilket är perfekt för glittriga naglar, och bilderna gör verkligen inte den här färgen rättvisa. Definitivt ett måste om du älskar glittriga naglar.

@Sophie

Färger

Spring, gå inte, till kassan. Jag vet inte ens vad jag kan säga om Illusion som ens skulle komma i närheten av att förklara hur underbar den är. Köp den bara. Nu. KÖR KÖR KÖR!!!

@Amy

"

Ett Kit, Tusen Komplimanger

"