Gratis frakt på beställningar över 899 kr

HANDLA NU

Vanliga frågor

Vad är Dippi's filosofi?

+

Dippi tror på glänsande, friska naglar för alla. Vi är övertygade om att oavsett din bakgrund, plats, yrke eller stil förtjänar du en prisvärd, salongsliknande manikyr som höjer din självkänsla och framhäver din bästa sida. Vårt system är noggrant utformat för att ge långvariga resultat berikat med vitaminer, mineraler och svenskodlade botaniska produkter!

Vår formula är inte bara vegansk och djurvänlig utan också 18-fri, vilket innebär att den inte innehåller 18 potentiellt skadliga ämnen som ofta finns i nagellack och nagelsystem. Vår 18-fria formula är fri från Formaldehyd, Toluol, Formaldehydharts, Kamfer, Xylen, Parabener, Ftalater, Kolofonium, Etyltosylamid, TPHP (Triphenylfosfat), Triclosan och är med stolthet vegansk och djurvänlig.

Vad är Dippi systemet?

+

Dippi är ett system av färgade pulver och vätskor som används för att skapa en vacker, naturlig och lätt nagelförstärkning. dippi kan användas på dina naturliga naglar eller med konstgjorda lösnaglar för att skapa oändliga stilar och färgkombinationer. dippi är icke-toxiskt, 18-fritt, djurvänligt och veganskt. Vårt system är också berikat med svenska botaniska produkter, vitaminer, keratin och kalcium för att ge dig dina mest hållbara och hälsosamma naglar någonsin!

Är dippi ett svenskt företag?

+

Ja! Vi är baserade i Stockholm, Sverige. Alla våra botaniska produkter är svenska ingredienser. Vi har flera internationella lager och fraktpartners, både i Skandinavien och Nederländerna. Beroende på din plats kommer vi att skicka din beställning från vårt närmaste lager. Alla beställningar inom Skandinavien kommer att skickas från vårt lager i Stockholm, inga undantag.

Vi är stolta över att vara baserade i Skandinavien med vårt huvudkontor i Stockholm och erbjuder högkvalitativa produkter till alla våra vänner och kunder i regionen.

Hur kan jag kontakta Dippi?

+

Du kan kontakta oss dygnet runt via e-post på support@dippi.se

Du kan också skicka direktmeddelanden till oss när som helst via Instagram
@dippi.official.

Vi är stolta över att vara ett modernt varumärke med fokus på innovation, information, stil och hälsomedvetenhet. Vi älskar alla våra medlemmar i vårt dippi-community och har avsikten att vara med er under hela livet.

Hur lång tid tar leveransen?

+

Vi använder Postnord eller en lokal budtjänst för att leverera våra paket inom Sverige. Alla beställningar bearbetas inom 24 timmar.

Leverans till Norge, Danmark och Finland tar 2-6 arbetsdagar och är spårbar.

Leverans till andra länder tar mellan 15-25 arbetsdagar, beroende på ditt lokala postsystem.

Kan jag ändra min leveransadress eller avboka min beställning efter att den har gjorts?

+

Tyvärr kan vi inte avbryta din beställning eller ändra din leveransadress om ditt paket redan har skickats. Vi uppmanar dig att kontrollera din adress innan du lägger din beställning. Om du önskar avbryta din beställning efter att den har skickats måste du vänta tills den når dig och antingen neka leverans eller returnera din beställning till oss för återbetalning. 140 kronor för frakt och hantering kommer att dras av från alla återbetalningar.

Jag har lagt en beställning men har inte mottagit en orderbekräftelse?

+

Kontrollera först din skräppostmapp och se till att du har angett en giltig e-postadress. Om du fortfarande inte hittar någon bekräftelse eller har angett en felaktig e-postadress, vänligen meddela oss via support@dippi.se

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

+

Om du saknar ditt paket, vänligen kontrollera med ditt lokala postkontor. Om ditt paket inte hämtas ut från ditt lokala postkontor inom 14 dagar skickas det tillbaka till vårt lager. Om du vill att den ska skickas igen kommer det att tillkomma en omsändningsavgift på 100kr. Om du istället vill ha en återbetalning kommer vi att återbetala beloppet för din beställning minus 200kr för bearbetnings- och returfraktkostnader. dippi ansvarar inte för paket som inte har hämtats ut.

Vad händer om jag anger en felaktig eller ofullständig adress?

+

Om ditt paket inte kan levereras på grund av en ofullständig eller felaktig adress skickas det tillbaka till vårt lager. Om du vill få den skickad igen, kommer det att tillkomma en omsändningsavgift på 100kr. Om du vill bli återbetald kommer vi att återbetala beloppet för ditt köp minus 200kr för fraktavgiften. dippi ansvarar inte för en ofullständig eller felaktig adress.

Erbjuder ni en pengarna tillbaka-garanti?

+

Vi ger dig trygghet med vår 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du inte är helt nöjd av någon anledning, får du tillbaka hela beloppet. Din återbetalning behandlas inom en arbetsdag efter att vi fått tillbaka produkterna, förutsatt att de returneras inom 30 dagar från leverans.

Hur lång tid tar det att behandla en retur?

+

När vi har mottagit dina returnerade varor behandlar vi din återbetalning inom 48 timmar. Generellt sett kan återbetalningar till bankkort ta 5-10 arbetsdagar innan det syns på din bank, så var vänlig och ha detta i åtanke.

Vad ska jag göra om jag har fått fel produkt?

+

Vi är så ledsna för det! Vänligen kontakta oss på support@dippi.se med ditt ordernummer och namnet som användes för att göra beställningen, så kommer vi att åtgärda det omedelbart!

Vad händer om min produkt är skadad?

+

Vi beklagar att höra det! Vänligen kontakta oss via support@dippi.se med ditt ordernummer och namnet som användes för att göra beställningen, så kommer vi gladeligen att ersätta produkten åt dig!

Var kan jag ange min rabattkod?

+

När du har nått den sista steget i kassan kommer du att se en möjlighet att ange rabattkoden. Du anger den där och klickar sedan på "Applicera". Om du har svårt att hitta det, kontakta oss gärna via support@dippi.se så hjälper vi dig.

Varför fungerar inte min kampanjkod?

+

Beklagar att höra det! Vänligen kontakta oss via support@dippi.se, och vi kommer att vara glada att hjälpa dig!

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

+

Vi accepterar alla stora kreditkort (Visa, Mastercard, American Express), Paypal och Klarna.

Kan jag kombinera flera rabattkoder eller presentkort på en och samma beställning?

+

Observera att endast en rabattkod och en kod för presentkort kan användas per beställning. Du kan dock kombinera ett presentkort med en rabattkod.

Hur länge varar dippi-systemet?

+

dippi har en komplex bindningsstruktur som hjälper till att förhindra att dina naglar flagnar, missfärgas, bryts och lossnar. När det appliceras korrekt kan din manikyr hålla upp till 5 veckor utan att flagna!

Hur applicerar jag dippi systemet?

+

Vänligen klicka här för att navigera till vår instruktionssida där du kan titta på den kompletta videon.

Vad betyder "18-fri"?

+

Hos dippi handlar allt om att skapa den renaste formuleringen som är möjligt utan att kompromissa med prestandan. Det är därför vi formulerar våra produkter som "18-fria", vilket innebär att de är fria från 18 skadliga kemikalier som ofta finns i nagellack, inklusive Formaldehyd, Toluol, Formaldehydharts, Kamfer, Xylen, Parabener, Ftalater, Kolofonium, Etyltosylamid, TPHP (Triphenylfosfat), Triclosan. Våra produkter är också veganska och djurvänliga, vilket fulländar vår "18 Fri" formula.

Låt oss titta lite närmare på vad "18-fri" innebär och varför det är viktigt för oss.

Toluen - Denna kemikalie är känd för att vara skadlig för ditt nervsystem. Inandning av höga nivåer kan orsaka yrsel och illamående. Den används vanligtvis i nagellack som en förtunnare och ger en jämn finish.

Formaldehyd - Detta är en kemikalie som används för att balsamera döda djur och människor. Den är känd för att utlösa astma och är en välkänd carcinogen (orsakar cancer). Den används vanligtvis i nagellack som en hårdgörare/konserveringsmedel och förhindrar att naglarna flagnar.

Formaldehydharts - Detta är en derivat av formaldehyd, men inte lika giftig. Den är en hudallergen som kan orsaka dermatit. Används vanligtvis i nagellacksöverdrag som en nagelförstärkare.

Kamfer - Detta är en giftig kemikalie som kan orsaka kramper och förvirring vid stora doser. Den fungerar som ett täcklager på dina naglar, vilket berövar dem näring och orsakar gul missfärgning på dina naglar.

Xylen - Detta är ett lösningsmedel som används brett inom kosmetikindustrin men även i nagellack. Det är skadligt vid inandning och hudkontakt och kan orsaka huvudvärk, illamående och yrsel.

Parabener - Är konserveringsmedel som används för att förhindra tillväxt av bakterier och för att förlänga produktens hållbarhet. Studier har kopplat parabener till bröstcancer.

Ftalater - Dessa fungerar också som lösningsmedel. De används ofta i nagelprodukter för att förhindra att naglarna spricker och för att göra dem mindre sköra. De används också för att öka flexibiliteten och glansen. Ftalater kan orsaka skador på levern, njurarna, lungorna och reproduktionssystemet.

Kolofonium - Ett fast resterat ämne som erhålls efter destillation av terpentin från barrträd, särskilt tallar. Du kan hitta det i många kosmetiska produkter, inklusive nagellack. Kolofonium är kraftigt kritiserat för dess höga allergipotential.

Etyltosylamid - Detta är en kemikalie som används brett i nagellack som en plastifierare, vilket minskar skörhet och ökar hållbarheten. Vid torkning bildar det en beläggning för att hjälpa nagellacksfärgen att fästa på nagelplattan. I Europa betraktas Etyltosylamid som en sulfonamid, och baserat på förbudet mot sulfonamider i kosmetika får det inte användas i kosmetika och personvårdsprodukter som marknadsförs i Europa.

TPHP (Triphenylfosfat) - Detta är en kemikalie som används i plast för att förbättra flexibiliteten och som en brandhämmande substans. Studier har föreslagit att det kan vara en endokrin störningsfaktor som påverkar dina hormoner, särskilt reproduktiv hälsa och lipidmetabolism.

Triclosan är en antibakteriell ingrediens. Forskning har visat att triclosan kan påverka hormonreglering och eventuellt bidra till utvecklingen av allergier.

Animaliska ingredienser - Vi är 100% veganska och inkluderar inte animaliska derivat.

Djurvänliga - Vi utför inte djurtester. Vi älskar våra pälsklädda vänner.

Är alla dippi-produkter veganska?

+

Ja, alla våra produkter är 100% veganska. Vi använder växtbaserat keratin i vår Nourish-formula :)

Är alla dippi-produkter djurvänliga?

+

Ja, vi är helt besatta av våra pälsklädda vänner och skulle aldrig testa på dem. Vi är 100% djurvänliga och kommer alltid att vara det!

Jag är gravid - kan jag använda dippi-produkter?

+

Fantastiskt!! Vi önskar dig allt det bästa under din graviditet. Ja, alla våra produkter är säkra att använda under graviditeten. Om du har några bekymmer rekommenderar vi att du pratar med din läkare.

Är dippulver samma som akryl?

+

Även om dippi's salongsperfekta system och akryl har liknande polymerer, är de inte samma! Akrylpulver kräver en monomer för att aktiveras, medan vårt pulver aktiveras med glasyrer, är luktfri och behöver inte monomer.

Du kommer också att märka att dippi's pulver är finare malt än akryl. Trots sin tunnhet har den lika mycket styrka som akryl. Den tunna strukturen får det att kännas som naturliga naglar, men ännu starkare!

Till skillnad från vissa traditionella akryler och nagellack innehåller vårt pulver inte någon av följande skadliga kemikalier:

MMA (Metylmetakrylat). En kemikalie som vanligtvis används i akryler och som är förbjuden av FDA och anses skadlig för människor.

TOLUEN: En giftig kemikalie i vissa akrylnagelklister och lack. Det har visat sig orsaka problem med andningssystemet, huvudvärk och yrsel.

Är Build-lim samma sak som superlim?

+

Nej, men detta är en vanlig missuppfattning.

Metakrylatlim, såsom superlim och låstätning osv, är industriella lim. Dessa lim är orenade, cancerframkallande och är inte avsedda att användas på människokroppen.

Etylcyanoakrylatlim är lim av sjukhusklass/farmaceutisk kvalitet som utvecklats för användning på människokroppen och porösa ytor. De är högt raffinerade, icke-cancerframkallande och används av medicinska yrkesverksamma, tandläkare och nageltekniker. Storbritanniens hälsa och säkerhetsverk samt USA:s nationella toxikologiprogram har dragit slutsatsen att användningen av etylcyanoakrylat är säker och att ytterligare studier är onödiga.

Buildbeståndsdelar: Etyl 2-cyanoakrylat, vitamin E, kalciumpanotenat.

Min vätskelock är fast - vad ska jag göra?

+

Använd INTE kraft. Vi rekommenderar att du blötlägger hela flaskan inklusive korken i varmt vatten i tre minuter. Efter det kan du använda en handduk för att försiktigt vrida upp den.

För att undvika detta, se till att du inte får produkten på flaskans hals och kant, eftersom detta kan orsaka att locket förseglas. Efter varje användning, se till att rengöra halsen och kanten noggrant med en luddfri trasa fuktad med aceton. Var försiktig så att du inte får aceton i flaskan själv.

Varför lossnar mina naglar?

+

De huvudsakliga orsakerna till att naglarna lossnar är otillräcklig förberedelse eller brist på #3 Set-vätska. Precis som när man bygger ett hus, om grunden inte är ordentligt gjord kommer det inte att stå upp. Det är därför nagelförberedelse är så viktig.

Börja med att tvätta händerna med en oljefri tvål.

Torka dem helt torra. Naglarna är porösa och håller fukt. Om de inte är ordentligt torkade kan du få lossning.

Tryck tillbaka dina nagelband (se till att få bort det osynliga nagelbandet från dina nagelbäddar).

Använd #1 Prep för att torka upp överskottsolja från nagelplattan.

Fila naglarna lätt (gå inte för hårt på dem eftersom du kan göra nagelbädden tunnare), men se till att ge hela nageln en grov textur.

En annan orsak kan vara att du behöver använda mer av #3 Set. Se till att du även applicerar Set på nagelns framsida och kanter, eftersom att missa detta också kan orsaka att de lossnar. Observera: att få Set på huden kommer inte att skada den.

Om du fortfarande har problem med att naglarna lossnar, kontakta oss och vi kommer mer än gärna gå igenom din process med dig :)

Varför har min borste blivit hård?

+

Det finns 2 huvudskäl till varför din Build eller Shine-borste blir hård.

För det första, om Build kommer i kontakt med för mycket pulverpigment kan det göra borsten hård. Därför är det så viktigt att torka av eventuellt överskott av pulver varje gång du doppar (innan du applicerar Build igen.)

För det andra, kanske Set-vätskan inte är helt torr. Set och Shine är framtagna för att reagera tillsammans och ge dina naglar en hård finish. Detta betyder att om Shine-borsten kommer i kontakt med Set-vätskan på nageln, kommer Set-vätskan att stelna borsten för att göra den hård! Se till att du alltid väntar 1-2 minuter efter att du applicerat Set, för att säkerställa att den är helt torr innan du applicerar ditt Shine topplack på nageln.

i) Hur du åtgärdar det:

Om din borste plockar upp lite färgpigment eller kommer i kontakt med aktiveraren kan den bli hård och svår att använda. Det är därför din Clean-vätska är där för att rädda dagen! Först tar du bort den drabbade borsten från flaskan och torkar försiktigt av den med en luddfri trasa. Ta sedan bort borsten från Clean-vätskan. Torka försiktigt av vätskan från Clean-borsten på ett papper. Se till att borsten från Clean är helt torr! När den är torr kan du ersätta den skadade borsten med borsten från Clean. Lägg den skadade borsten i Clean-vätskan och låt den vara i flaskan tills en annan borste blir skadad och följ samma steg.

Hur använder jag Clean-vätska?

+

Om din borste plockar upp lite färgpigment eller kommer i kontakt med aktiveraren kan den bli hård och svår att använda. Det är därför din Clean-vätska är där för att rädda dagen! Först tar du bort den drabbade borsten från flaskan och torkar försiktigt av den med en luddfri trasa. Ta sedan bort borsten från Clean-vätskan. Torka försiktigt av vätskan från Clean-borsten på ett papper. Se till att borsten från Clean är helt torr! När den är torr kan du ersätta den skadade borsten med borsten från Clean. Lägg den skadade borsten i Clean-vätskan och låt den vara i flaskan tills en annan borste blir skadad och följ samma steg.

Varför ser mitt Shine-topplack matt eller tråkigt ut?

+

Om ditt Shine-topplack inte ger den högglansiga finish du är ute efter kan det bero på att Set inte har torkat helt innan du applicerar Shine eller om du inte använde tillräckligt med Set från början.

Du kan åtgärda detta genom att fila ned de påverkade naglarna och applicera mer aktivator (Set). Se sedan till att låta dem torka helt innan du applicerar Shine igen.

Om du fortfarande upplever problem, tveka inte att kontakta oss via support@dippi.se så kommer en av våra nagelspecialister att hjälpa dig!

Hur tar jag bort dippi's system?

+

dippi's system är superlätt att ta bort! Börja med att fila bort det översta lagret av pulver för att möjliggöra att borttagningslösningen tränger igenom lättare. Applicera sedan dippulverborttagningen eller en annan nagellacksborttagning baserad på aceton på bomullsbollar och linda dem med folie runt dina fingrar. Efter cirka 10-15 minuter kommer manikyren att glida av lätt!

P.S. Om manikyren inte glider av lätt behöver du lämna den på längre. Du bör inte behöva skrapa eller applicera tryck! Det är så viktigt att se till att pulvret är helt upplöst eftersom att skrapa av produkten kan skada dina naturliga naglar. Vår nagellacksborttagning är utformad för att helt lösa upp pulvret på 10-15 minuter, men andra borttagningsmedel kan ta längre tid.

Kommer dippulverborttagningen eller en annan acetonbaserad lösning att skada mina naglar under borttagningsprocessen?

+

Vår borttagningslösning liksom aceton kommer inte att skada dina naglar i sig, men de tar bort oljor från dina naglar och om detta lämnas obehandlat kan det leda till att de blir svaga och torra över tid.

Det finns en enkel lösning på detta och det är att applicera din Nourish-vätska. Genom att generöst applicera din Nourish-vätska på dina nagelband efter borttagningsprocessen, kommer du att lindra eventuella problem och när den appliceras konsekvent kommer dina naglar faktiskt att bli starkare och friskare än någonsin tidigare! Vår keratin-fyllda Nourish-vätska är fylld med helt naturliga botaniska ingredienser inklusive jojoba, sötmandelolja, tea tree-olja, lavendelolja, apelsin- och citronoljor. Dessa naturliga oljor kommer att arbeta i harmoni för att mjuka upp och återfukta dina nagelband samt återställa flexibilitet och styrka till nageln.

Kom ihåg! Det enda sättet som borttagningslösningen faktiskt kan skada dina naglar är om du tvingar och skrapar av produkten när den inte är redo eller om du inte återfuktar dina nagelband! Så igen, se till att när du tar bort dina manikyr, låt borttagningen helt lösa upp pulvret så att inget skrapande behövs. Efter detta, applicera helt enkelt din Nourish-vätska för att hålla nagelbanden mjuka och återfuktade och dina naglar ser starka och friska ut :)

Har ni MSDS-dokument?

+

Erbjuder ni partnerskap eller samarbeten?

+

Ja, vi skulle älska att höra från dig! Vänligen kontakta vårt samarbetslag via collaborations@dippi.eu med ämnesraden "Partnerships@dippi.eu" med en kort förklaring till varför du tror att vi skulle vara en bra matchning, och en medlem av vårt team kommer att kontakta dig för att diskutera de potentiella möjligheterna att arbeta tillsammans :)

Varför fungerar inte min kampanjkod?

+

Vänligen skicka ett e-postmeddelande till wholesale@dippi.eu och ange information om ditt företag och din förfrågan. En av våra vänliga teammedlemmar kommer att kontakta dig för att diskutera de möjligheter vi har att samarbeta.