Gratis frakt på beställningar över 899 kr

HANDLA NU

Strålande, Friska Naglar Startar Här.

Om Oss

Dippi har sitt ursprung i vår strävan efter ett enkelt, hållbart och skonsamt alternativ till konventionella nagelbehandlingar.

Vi är övertygade om att alla, oavsett identitet, bostadsort, yrke eller klädval, förtjänar en prisvärd manikyr av salongskvalitet som speglar och förstärker den bästa versionen av dem själva.

Med vår innovativa metod kombinerar vi naturliga ingredienser, vitaminer och mineraler för att skapa effektiva och skonsamma produkter.
Vår allergivänliga produkt är både vegansk och djurvänlig och fri från 18 skadliga ämnen som vanligtvis finns i nagelprodukter.

Vårt Löfte

Vår formula är fri från skadliga ämnen och innehåller aldrig formaldehyd, toluol, formaldehydharts, kamfer, xylen, parabener, ftalater, kolofonium, etyltosylamid, TPHP (trifenylfosfat) eller triclosan. Den är alltid vegansk och djurvänlig. Vi är stolta över att vara pionjärer och innovatörer inom nagelvård, med ett tydligt fokus på att erbjuda rena, effektiva, etiska och miljövänliga produkter. Vi älskar alla våra dippi-kunder och strävar efter att erbjuda dig en vacker, hållbar och problemfri manikyr som ger dig kraft att leva ditt bästa liv.

Vi är stolta över att vara

Djurförsök-Fria

Vi älskar våra fyrbenta vänner och skulle aldrig genomföra tester på dem. Vårt engagemang för djurens välbefinnande reflekteras i varje produkt vi skapar.

18 Fria

Våra produkter är säkra och innehåller inga skadliga ämnen. Vi garanterar att våra formler är fria från 18 skadliga kemikalier som ofta finns i konventionella nagelprodukter.

Miljövänlig

Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan så mycket som möjligt. Vår strävan är att erbjuda miljövänliga alternativ som inte bara skyddar dig, utan även vår planet.

Botaniskt förstärkt

Upplev kraften från naturligt odlade botaniska växter som förstärker dina naglar! Vår speciella blandning av botaniska extrakt ger dina naglar styrka och skönhet.

Vanliga frågor

Vad är dippis filosofi?

+

dippi tror på glänsande, friska naglar för alla. Vi är övertygade om att oavsett din bakgrund, plats, yrke eller stil, förtjänar du en prisvärd manikyr med professionell kvalitet som inte bara höjer din självkänsla utan också framhäver din bästa sida. Vårt system är noggrant utformat för att ge långvariga resultat, berikat med vitaminer, mineraler och botaniska produkter.

Vår formula är inte bara vegansk och djurvänlig, utan också fri från ämnen som formaldehyd, toluol, formaldehydharts, kamfer, xylen och parabener, vilka har varit föremål för hälsodebatter och regulatorisk granskning. Vi väljer att undvika dessa för att erbjuda de säkraste och mest naturliga produkterna till våra kunder.

Vad är dippi systemet?

+

dippi är ett system med färgade pulver och vätskor som blandas för att göra dina naglar vackra, naturliga och lätta. Du kan använda dippi på dina egna naglar eller på lösnaglar för att skapa olika stilar och färger. Det är inte giftigt, innehåller inte 18 skadliga ämnen, är djurvänligt och veganskt. Dessutom är det fyllt med växtextrakt, vitaminer, keratin och kalcium för att göra dina naglar starka och hälsosamma.

Är dippi ett skandinaviskt företag?

+

Ja, dippi är ett skandinaviskt företag. Vi har flera internationella lager och samarbetspartners för frakt, både i Skandinavien och i Nederländerna. Beroende på var du befinner dig skickar vi din beställning från det närmaste lagret. Alla beställningar inom Skandinavien skickas från vårt lager i Göteborg, utan undantag.

Vi är stolta över att vara baserade i Skandinavien och att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till alla våra vänner och kunder i regionen.

Hur kontaktar jag dippi?

+

Du kan kontakta oss dygnet runt via e-post på support@dippi.se.

Du kan också skicka direktmeddelanden till oss när som helst via Instagram @dippi.official.

Vi är stolta över att vara ett modernt varumärke med fokus på innovation, information, stil och hälsomedvetenhet. Vi älskar alla våra medlemmar i vårt dippi-community och strävar efter att vara med er genom hela livet.

Hur lång tid tar frakten?

+

För frakt inom Sverige använder vi Postnord, Budbee eller en lokal budtjänst. Alla beställningar behandlas inom 24 timmar.

Leverans till Norge, Danmark och Finland tar vanligtvis 2-5 arbetsdagar och är spårbar.

För leverans till andra länder kan det ta mellan 15-25 arbetsdagar, beroende på ditt lokala postsystem.

Kan jag ändra min leveransadress eller avbryta min beställning efter att den är gjord?

+

Tyvärr kan vi inte avbryta din beställning eller ändra din leveransadress om ditt paket redan har skickats. Vi rekommenderar att du dubbelkollar din adress innan du slutför din beställning. Om du önskar avbryta din beställning efter att den har skickats måste du invänta leveransen och antingen neka den eller returnera paketet till oss för återbetalning. Observera att 139 kronor för frakt och hantering kommer att debiteras från alla återbetalningar.

Jag har lagt en order men inte fått någon orderbekräftelse?

+

Vänligen kontrollera först din skräppost och se till att du har angett en korrekt e-postadress. Om du fortfarande inte hittar någon bekräftelse eller om du har angett en felaktig e-postadress, vänligen meddela oss via support@dippi.se.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

+

Vid ohämtad försändelse skickas paketet tillbaka till oss efter 14 dagar. En ny leverans debiteras med 150 kronor. Vid återbetalning dras 199 kronor av för bearbetnings- och returfraktkostnader. Vänligen notera att dippi inte ansvarar för paket som inte har hämtats."

Vad händer om jag anger en felaktig eller ofullständig adress vid beställningen?

+

Om din leverans inte kan genomföras på grund av en felaktig eller ofullständig adress kommer paketet att returneras till vårt lager. En ny leverans debiteras med 119 kronor. Vid återbetalning dras 199 kronor av för bearbetnings- och returfraktkostnader. Vänligen notera att dippi inte ansvarar för paket som inte har hämtats

Erbjuder ni pengarna-tillbaka-garanti?

+

Vi ger dig trygghet med vår 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du inte är helt nöjd av någon anledning, får du tillbaka hela beloppet minus frakt kostnad. Din återbetalning behandlas inom en arbetsdag efter att vi fått tillbaka produkterna, förutsatt att de returneras inom 30 dagar från leverans.

Hur lång tid tar det att behandla en retur?

+

När vi mottar dina returnerade varor behandlar vi din återbetalning inom 48 timmar. Observera att återbetalningar till bankort vanligtvis kan ta 5-10 arbetsdagar innan de syns på ditt bankkonto

Vad ska jag göra om jag har fått fel produkt?

+

Om du har fått fel produkt, vänligen kontakta oss på support@dippi.se med ditt ordernummer och namnet som användes för att göra beställningen. Vi kommer att åtgärda felet genast!

Vad gör jag om min produkt är skadad?

+

Om din produkt är skadad, kontakta oss på support@dippi.se med ditt ordernummer och det namn som användes vid beställningen. Vi beklagar problemet och ersätter gärna varan åt dig.

Var anger jag min rabattkod?

+

När du har valt dina produkter och går vidare till kassan, kommer du att se ett fält där du kan skriva in din rabattkod. Vänligen skriv in koden i fältet och klicka sedan på 'Tillämpa'. Om du behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss via support@dippi.se

Varför fungerar inte min kampanjkod?

+

Om din kampanjkod inte fungerar, vänligen kontakta oss via support@dippi.se så hjälper vi dig gärna!

Vilka betalningssätt accepterar ni?

+

Vi accepterar alla större kreditkort (Visa, Mastercard, American Express), Paypal och Klarna

Kan jag kombinera flera rabattkoder eller presentkortskoder på samma beställning?

+

Observera att endast en rabattkod och ett presentkort kan användas per beställning. Det är möjligt att kombinera en rabattkod med ett presentkort, men det går inte att använda två rabattkoder eller två presentkort samtidigt på samma beställning.

Hur länge håller dippis salongsperfekta system?

+

dippis salongsperfekta system har en komplex bindningsstruktur som bidrar till att förhindra att dina naglar skivar sig, missfärgas, bryts av och lyfter. Vid korrekt applicering kan din manikyr hålla i upp till 5 veckor!

Hur applicerar jag dippis salongsperfekta system?

+

Vänligen klicka här för att navigera till våra tutorials och se hela videon

Vad innebär 18-fritt?

+

På dippi är vår '18-fria' formula en garanti för renhet och prestanda. Det innebär att vi undviker 11 skadliga kemikalier som vanligtvis finns i nagellack, såsom formaldehyd och toluen.

Här är en förklaring av alla de undvikna ämnena:

 • Toluen: Skadligt för nervsystemet och kan orsaka yrsel och illamående
 • Formaldehyd: Ett känt cancerframkallande ämne som används för att stärka nagellack.
 • Formaldehydharts: En derivat av formaldehyd, känd för att orsaka dermatit (inflammatorisk hudsjukdom).
 • Kamfer: Ett giftigt ämne som kan orsaka krampanfall och missfärgning av naglarna.
 • Xylen: Ett lösningsmedel som kan orsaka huvudvärk och illamående vid inandning.
 • Parabener: Används som konserveringsmedel och har kopplats till bröstcancer.
 • Ftalater: Används för att göra naglarna mindre bräckliga men kan skada lever, njurar och reproduktionssystem.
 • Kolofonium: Potentiellt allergiframkallande och kan orsaka hudirritation.
 • Etyl Tosylamid: Används för att förlänga hållbarheten, men är förbjuden i kosmetika i Europa på grund av dess koppling till hälsorisker.
 • TPHP (Triphenylfosfat): Kan påverka hormonreglering och reproduktiv hälsa.
 • Triclosan: En antibakteriell ingrediens som kan påverka hormonbalansen och bidra till allergier.

  Vi är stolta över att vara 100% veganska och cruelty-free, och vi utför inte djurförsök.

Är alla dippi-produkter veganska?

+

Ja, alla våra produkter är 100% veganska.

Är alla dippi-produkter djurförsöksfria?

+

Ja, vi är helt dedikerade till våra lurviga vänner och skulle aldrig testa våra produkter på dem. Vi är 100% djurförsöksfria och kommer alltid att vara det!

Jag är gravid - kan jag använda dippi-produkter?

+

Grattis! Vi är glada för dig och önskar dig all lycka med din graviditet. Ja, alla våra produkter är säkra att använda under graviditeten. Om du har några bekymmer rekommenderar vi att du pratar med din läkare.

Är dippulver detsamma som akryl?

+

Även om dippis salongsperfekta kit och akryler har liknande polymerer, är de inte detsamma!

Akrylpulver kräver en monomer för att aktiveras, medan vårt pulver aktiveras med glasyrer, är luktfritt och behöver ingen monomer. Du kommer också märka att vårt pulver är finare mald än akryl. Även om det är tunnare, har det lika mycket styrka som akryl. Den tunna strukturen gör att det känns som naturliga naglar, men ännu starkare!

Till skillnad från vissa traditionella akryler och nagellack, innehåller inte vårt kit några av följande skadliga kemikalier:

 • MMA (Metylmetakrylat): En kemikalie som ofta används i akryler och är förbjuden av amerikanska livsmedels- och läkemedelsverket (FDA) eftersom den anses skadlig för människor.
 • TOLUEN: En giftig kemikalie i vissa akrylnagellim och lack. Det har visats orsaka problem med andningssystemet, huvudvärk och yrsel.

Är Build-lim detsamma som superlim?

+

Nej, det är en vanlig missuppfattning.

Metakrylatlim, såsom superlim och lås-tätt etc., är industriella lim.

Dessa lim är inte avsedda att användas på människokroppen och kan innehålla farliga kemikalier.
Å andra sidan är etylcyanakrylatlim, som används i Build, av sjukhuskvalitet/farmaceutisk kvalitet och är utformade för att användas på människokroppen och porösa ytor.

Build innehåller: Etyl 2 Cyanoakrylat, Vitamin E, Kalcium Pantothenat.

Mitt lock till vätskan är fast - vad ska jag göra?

+

Om locket till vätskan är fast rekommenderar vi att du inte använder våld. Istället kan du blötlägga hela flaskan, inklusive korken, i varmt vatten i cirka tre minuter. Därefter kan du använda en handduk för att försiktigt försöka öppna locket.

För att förhindra att detta händer igen, se till att undvika att vätskan hamnar på flaskans hals och kant, eftersom det kan orsaka att korken fastnar. Efter varje användning är det också viktigt att rengöra halsen och kanten noggrant med en luddfri trasa fuktad med aceton. Var försiktig så att du inte får aceton inuti flaskan.

Varför lyfter mina naglar?

+

De främsta orsakerna till lyftning är felaktig förberedelse eller otillräcklig användning av #3 Set-vätska. Precis som när man bygger ett hus, om grunden inte är korrekt lagd kommer konstruktionen inte att vara stabil. Det är därför nagelförberedelse är så viktig.


Börja med att tvätta händerna med en oljefri tvål och se till att torka dem helt.

Naglar är porösa och håller kvar fukt. Om de inte är helt torra, kan du få lyftning.

Tryck tillbaka dina nagelband och var noga med att få bort det osynliga nagelbandet från dina nagelbäddar.


Använd #1 Prep för att torka upp överskottsolja från nagelplattan och fila naglarna lätt för att ge dem en grov textur, men se till att inte gå för hårt eftersom det kan tunna ut dina nagelbäddar.

En annan orsak kan vara att du behöver använda mer av #3 Set-vätska. Var vänlig se till att du också applicerar Set på nagelns framsida och kanter, eftersom att missa detta också kan orsaka lyftning.

Observera: att få Set på huden skadar inte den. Om du fortfarande har problem med lyftning, kontakta oss gärna så går vi gärna igenom din process med dig :)

Hur du fixar en hård borste:

+

Om din borste blivit hård efter kontakt med färgpigment eller Set-vätskan, här är hur du kan lösa det:

 • Ta först bort den påverkade borsten från flaskan och torka den noggrant med en luddfri trasa.
 • Därefter, doppa borsten i din Clean-vätska, vilket är avsett för just sådana situationer. Torka av Clean-borsten på en pappershandduk för att se till att den är helt torr.
 • Byt ut den skadade borsten med borsten från Clean-flaskan.
 • Placera den skadade borsten i Clean-vätskan och lämna den där tills du behöver genomföra processen igen med en annan borste.

Hur använder jag Clean-vätskan?

+

Clean-vätskan är utformad för att rengöra och återställa penslar som blivit hårda efter kontakt med färgpigment eller aktiveraren (Set). Här är steg-för-steg instruktioner för att använda Clean-vätskan effektivt:

 1. Ta bort den drabbade borsten: Börja med att försiktigt dra ut den drabbade borsten från flaskan där den användes.
 2. Rengör borsten: Använd en luddfri trasa för att noggrant torka av borsten. Detta hjälper till att ta bort alla rester av färgpigment eller Set-vätska som orsakat att borsten blivit hård.
 3. Använd Clean-vätskan: Doppa den rengjorda borsten i Clean-vätskan. Låt borsten vara i vätskan ett par sekunder för att lösa upp och ta bort eventuella återstående partiklar och förhårdnader.
 4. Torka av Clean-borsten: Efter att borsten har varit i Clean-vätskan, dra ut den och torka noggrant av den med en pappershandduk. Se till att borsten är helt torr för att undvika att överföra vätska till andra produkter.
 5. Ersätt den skadade penseln: Om borsten från din produkt är för skadad för vidare användning, ersätt den med borsten från Clean-flaskan. På så sätt säkerställer du att din originalprodukt kan användas som vanligt.
 6. Förvaring av den skadade borsten: Lägg den ursprungligen skadade borsten i Clean-vätskan för att den ska fortsätta mjukas upp och hållas ren. Förvara den här tills du behöver utföra samma procedur med en annan borste.

Genom att följa dessa steg kan du effektivt återställa och underhålla dina penslar, vilket säkerställer att de håller längre och presterar väl vid varje användning.

Varför ser mitt Shine-topplack matt ut?

+

Det finns ett par vanliga orsaker till varför ditt Shine-topplack kan se matt ut istället för att ge den förväntade högglansiga finishen:

 1. Otillräcklig torkning av Set: Om Set-vätskan inte har torkat helt innan du applicerar Shine-topplacket kan detta resultera i en matt finish. Shine-topplacket behöver en helt torr och ren yta för att kunna binda korrekt och skapa den glansiga effekten.
 2. För lite Set användes: Om du inte använder tillräckligt med Set-aktiverare kan det också påverka Shine-topplackets förmåga att härda ordentligt och ge den där glänsande effekten. Set-vätskan spelar en kritisk roll i hur väl Shine-topplacket binder till nagelytan.

Så här åtgärdar du problemet:

 1. Fila ner naglarna: Börja med att försiktigt fila ner de drabbade naglarna för att jämna ut ytan.
 2. Applicera mer Set: Applicera en generös mängd Set på naglarna för att säkerställa att det finns tillräckligt för att Shine ska kunna fästa ordentligt.
 3. Låt Set torka helt: Innan du applicerar Shine igen, är det viktigt att du låter Set torka helt och hållet. Detta kan ta några minuter.
 4. Applicera Shine igen: När Set är helt torrt, applicera Shine-topplacket på nytt för att uppnå den högglansiga finishen.

Om du efter att ha följt dessa steg fortfarande upplever problem med att få Shine-topplacket att se glansigt ut, tveka inte att kontakta kundsupport på support@dippi.se

En nagelspecialist kommer då att kunna erbjuda ytterligare hjälp och vägledning.

Hur tar jag bort dippis salongsperfekta system?

+

 1. Fila ner det översta lagret: Börja med att försiktigt fila bort det översta lagret av dip-pulver från dina naglar. Detta skapar en yta som gör det lättare för borttagningslösningen att tränga igenom.
 2. Applicera borttagningslösning på bomullsbollar: Dränk en bomullsboll i en acetonbaserad nagellacksborttagningslösning. Se till att bomullsbollen är ordentligt mättad med lösningen.
 3. Linda in naglarna: Placera de mättade bomullsbollarna direkt på dina naglar. Linda aluminiumfolie runt varje finger för att hålla bomullsbollen på plats. Detta hjälper till att behålla värmen och fukten från acetonen, vilket ökar dess förmåga att lösa upp dip-pulvret.
 4. Vänta: Låt bomullsbollarna och folien sitta på i ungefär 10-15 minuter. Acetonen arbetar under denna tid för att mjuka upp och upplösa dip-pulvret.
 5. Kontrollera och avlägsna: Ta bort folien och bomullsbollarna efter den angivna tiden. Dip-pulvret bör ha lösts upp och bör glida av lätt från naglarna. Om några rester fortfarande sitter fast, kan det vara nödvändigt att låta borttagningslösningen verka lite längre.
 6. Slutför processen: När allt material har tagits bort, tvätta dina händer och applicera en näringsrik nagelolja eller handkräm för att återställa fukt och skydda dina naglar och nagelband.

Genom att följa dessa steg kan du på ett skonsamt sätt ta bort dippis salongsperfekta system och undvika att skada dina naturliga naglar.

Kan dippulverborttagning eller en acetonbaserad lösning skada mina naglar under borttagningsprocessen?

+

Dessa produkter kan avlägsna oljor från dina naglar vilket, om det lämnas obehandlat, kan leda till att naglarna blir svaga och torra över tid.

En enkel lösning för att motverka detta är att applicera Nourish-vätska. Genom att generöst applicera Nourish på dina nagelband efter borttagningsprocessen kan du mildra eventuella problem. Vid regelbunden användning kommer dina naglar att bli starkare och friskare än tidigare! Vår keratinbaserade Nourish-vätska innehåller rika botaniska ingredienser som jojoba, sötmandelolja, tea tree-olja, lavendelolja samt apelsin- och citronoljor. Dessa naturliga oljor samverkar för att mjuka upp och återfukta dina nagelband samt återställa flexibilitet och styrka till nageln.
Kom ihåg att borttagningsprocessen endast skadar dina naglar om du tvingar bort produkten innan den är redo eller om du inte återfuktar dina nagelband! Se därför till att låta borttagningslösningen helt upplösa pulvret så att ingen skrapning krävs. Applicera sedan Nourish-vätska för att hålla nagelbanden mjuka och återfuktade och för att få dina naglar att se starka och friska ut.

Erbjuder ni partnerskap eller samarbeten?

+

Ja, vi välkomnar gärna förslag på samarbeten! Vänligen kontakta vårt team för samarbeten genom att skicka ett email till Partnerships@dippi.eu. Använd ämnesraden "Partnerships@dippi.eu" och inkludera en kort beskrivning av varför du tror att ett samarbete med oss skulle vara framgångsrikt. En medlem från vårt team kommer sedan att kontakta dig för att diskutera potentiella möjligheter att arbeta tillsammans.

Varför fungerar inte min kampanjkod?

+

Vänligen skicka ett mail till wholesale@dippi.eu och ange information om ditt företag och din förfrågan. En av våra vänliga teammedlemmar kommer att kontakta dig för att diskutera de möjligheter vi har att arbeta tillsammans.

Har du en fråga till oss?

Snälla se Vanliga frågor.

Thank you! Your submission has been received!